Over ons

Maak kennis met de Vastgoedkoning, de vastgoedmakelaar met prijsvaste verkooppakketten.

Ons kantoor heeft een unieke manier van werken. Verkoop uw woning, grond of appartement met all-in verkooppakketten in plaats van variabele commissies. 

Waarom kiezen voor de Vastgoedkoning?

  • Volledige ontzorging: we doen alles
  • Keuze uit 3 all-in verkooppakketten
  • 100% vastgoedexpertise: verkoop aan de maximale prijs

Ons meest gekozen ALL-IN verkooppakket t.w.v. 4.450 euro (incl.btw) komt vaak voordeliger uit dan wat de meeste makelaars met klassieke commissie vragen. Alle diensten van een klassieke vastgoedkantoor zijn inbegrepen: van samenstelling van verkoopdossier en wettelijk verplichte attesten tot bezoeken met kandidaat kopers.

Bovenop maken we het verschil met tal van nieuwe moderne reclametechnieken die we inzetten om uw eigendom sneller en aan de beste marktprijs te verkopen.

Bent u aan het overwegen om uw woning of appartement te verkopen? Of wenst u een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom? Neem contract met ons op via e-mail info@devastgoedkoning.be of bel 016/798.555. 

Pers over de Vastgoedkoning:

Made-in Vlaams-Brabant, oktober 2021 "deVastgoedkoning.be opent nieuw filiaal in Damiaandorp"

" TREMELO – Aan de Schrieksebaan in Tremelo is recent een  filiaal van deVastgoedkoning.be geopend. Het is een van de eerste  kantoren in Vlaanderen die de traditionele commissies inruilt voor een  vaste vergoeding.  Shirshova haalde de mosterd van de vaste vergoeding in het Verenigd  Koninkrijk. “Ik heb altijd aandacht gehad voor de nieuwe trends en  ontwikkelingen in de vastgoedwereld”, zegt Anastasia. “Op een dag kwam  ik toevallig een Facebookpost tegen over vastgoedmakelaars in de  buurlanden. De twee grootste vastgoedmakelaars van Engeland –  Purplebricks en Yopa – ook “onlinevastgoedmakelaars” genoemd, werken met  lage, vaste prijzen in plaats van commissies. Ze hebben lage  operationele kosten door digitalisering van administratieve taken, er is  geen sprake van luxueus ingerichte kantoren met administratief  personeel en ze bieden geen gratis verhuiswagens aan kopers of  verkopers. Wat ze wel bieden is veel lagere, vaste tarieven in plaats  van torenhoge variabele commissies.” 

Lees volledige artikel hier.

We zijn actief in de regio:

 Aarschot - Baal - Begijndijk - Betekom -  Gelrode - Haacht - Heverlee - Herent Holsbeek - Keerbergen - Kessel-lo - Leuven - Oud-Heverlee  - Rillaar - Rotselaar - Schriek - Tremelo - Wilsele 

Wettelijk verplichte vermeldingen: Onderworpen aan deontologische code van het BIV. Anastasia Shirshova, deVastgoedkoning.be Vastgoedmakelaar-bemiddelaar, BIV 512.570 (België) Onderworpen aan deontologische code van het BIV. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel. Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV plichtenleer BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160) Derdenrekening: Belfius BE07 0689 3754 7766 BTW: BE 0684.530.582 KBO: 0684.530.582

T 016.798.555 E info@devastgoedkoning.be Kantoor Tremelo: Schrieksebaan 60, 3120 Tremelo Kantoor Leuven: Baron D'Eynattenstraat 4/0611, 3000 Leuven Maatschappelijke zetel: Alkenstraat 18, 2.2, 3512 Stevoort