Over ons

ONS VERHAAL

Ons kantoor heeft een unieke manier van werken:

We werken met eenvoudige verkooppakketten in plaats van ingewikkelde commissies.

Ons meest gekozen ALL-IN verkooppakket t.w.v. 4.450 euro (incl.btw) komt vaak voordeliger uit dan wat de meeste makelaars met klassieke commissie vragen. Alle diensten van het klassieke vastgoedkantoor zijn inbegrepen.

Bovenop maken we het verschil met tal van nieuwe moderne reclametechnieken die we inzetten om uw eigendom een extra boost te geven.

Wij werken met flexi-kantoren in Leuven, Holsbeek en Stevoort. Op deze manier zijn we altijd dicht bij onze klanten en besparen we mooi bedrag aan huurkosten, verzekeringen, IT en personeel. Zo kunnen wij hogere bedrag voorzien voor reclame en marketing van uw eigendom bij verkoop of verhuur en kunnen wij betere prijs van onze diensten aanbieden. Vaarwel, makelaarscommissie. Hallo, prijsvast verkoopakket!

Verkooppakket: zo veel meer dan goedkoop!

1. ALL-IN verkooppakket 4.450 euro incl. BTW

Alle diensten van klassieke vastgoedkantoor zijn inbegrepen. Bovenop doen we iets meer: EPC en elektrische keuring t.w.v. 500 euro zijn inbegrepen, we maken niet enkel fotoreportage maar ook professionele video en zorgen voor extra visibiliteit op meerdere immosites. Meer visibiliteit, meer bezichtigingen en sneller, hogere bod!

2. ALL-IN PLUS verkooppakket 6.750 euro incl. BTW

Alle diensten van klassiek vastgoedkantoor en van ALL-IN verkoopapkket zijn inbegrepen.

Extra: 3D scan van uw woning voor virtuele rondleiding online (veilig en beschikbaar voor alle kandidaat-kopers via onze website of op immosites), social media marketing en meer! 

3.  ALL-IN A LA CARTE 11.950 euro incl. BTW

Maatwerk voor een optimaal resultaat. Van drone beelden tot reclame op gespecialiseerde websites. We evalueren samen hoe we uw pand op de meest efficiënte manier op de markt kunnen brengen.

Bijzondere expertise in verkoop van investeringspanden

deVastgoedkoning.be heeft bijzondere expertise in de verkoop van investeringseigendommen. Verhuurde studentenkamers, studio's en appartementen, appartementsgebouwen, studentenresidenties, service flats, garages, handelspanden en handel met woonst.

Het zijn vaak complexe verkopen en ze vragen kennis van speciale advertentie- en verkooptechnieken. Wij zorgen dat de juiste kopers de weg naar uw pand vinden, beantwoorden al hun vragen en staan in voor de vlotte afhandeling van de verkoop.

Liever verhuren?

ALL-IN verhuurpakket 999 euro incl. BTW

Prijs van verhuurpakket staat los van maandelijke huurprijs van uw eigendom. Alle diensten van klassieke vastgoedkantoren zijn inbegrepen. Verhuurpakket inclusief professionele fotoreportage, onlinereclame op grootste immosites, bezichtigingen met kandidaat-huurders en meer. 

 Beheer met deVastgoedkoning.be:  rentmeesterschap van A tot Z

We ontzorgen u van financieel, technisch en administratief beheer van al uw eigendommen.Toch behoudt u volledige controle dankzij onze handige smartphone app.  Stand van betalingen, communicaties met de huurders, opvolging van de technische problemen en veel meer. U volgt stand van zaken op de voet zonder te moeten bellen of zich te moeten verplaatsen naar ons kantoor. Alle nodige informatie is altijd binnen handbereik op uw smartphone of tablet.We bieden twee beheerpakket aan:1. Beheerpakket “Marie”: 79 euro/maand voor moderne woningen en appartementen tot 10 jaar oud (of 10 jaar na grondige renovatie).2. Beheerpakket “Louise” 89 euro/maand voor woningen en appartementen ouder dan 10 jaar. BTW en gebruik van een mobiele app zijn inbegrepen. 

Hoe begin ik eraan?

Elke verkoop begint met waardebepaling. We komen graag ter plaatse voor vrijblijvende schatting van uw woning of appartement. 

Schatting is gratis en er zijn geen verkoop- of aankoopverplichtingen. Gesprek duurt ongeveer 30 min en na slechts enkele dagen ontvangt u ons schattingsverslag. Daarnaast bespreken we verloop van verkoop en verschillende manieren om het aan te pakken, beantwoorden uw vragen, en samen bekijken uw woning door de ogen van de kopers. Wat zijn de pluspunten van de woning? Hoe verkopen aan de hoogst mogelijke prijs? Hoe woning verkoopsklaar maken en hoe pakken we het aan?

Vraag uw schatting aan via contactformulier , email  info@devastgoedkoning.be of bel  016/798.555. 


We zijn actief in de regio:

Leuven - Wilsele - Aarschot - Rotselaar - Tremelo - Hasselt

COVID19 preventie: sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector is beschikbaar via deze link

Corona-coordinator: Anastasia Shirshova, anastasia@devastgoedkoning.be

Wettelijk verplichte vermeldingen: Onderworpen aan deontologische code van het BIV. Anastasia Shirshova, deVastgoedkoning.be Vastgoedmakelaar-bemiddelaar, BIV 512.570 (België) Onderworpen aan deontologische code van het BIV. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160) Derdenrekening: Belfius BE07 0689 3754 7766 BTW: BE 0684.530.582

T 016.798.555 E info@devastgoedkoning.be 

Adres maatschappelijke zetel: Alkenstraat 18, 2.2, 3512 Stevoort

Vestiging in Leuven: Baron D'Eynattenstraat 4/0611, 3000 Leuven