Onze diensten

In alle vertrouwen uw woning, appartement of opbrengsteigendom verkopen?

Ons kantoor heeft een unieke manier van werken. Verkoop uw woning, grond of appartement met prijsvaste verkooppakketten in plaats van variabele commissies. Ons meest gekozen ALL-IN verkooppakket t.w.v. 4.450 euro (incl.btw) komt vaak voordeliger uit dan wat de meeste makelaars met klassieke commissie vragen. Alle diensten van een klassieke vastgoedkantoor zijn inbegrepen: van samenstelling van verkoopdossier en wettelijk verplichte attesten tot bezoeken met kandidaat kopers.Bovenop maken we het verschil met tal van nieuwe moderne reclametechnieken die we inzetten om uw eigendom sneller en aan de beste marktprijs te verkopen.

Maak kennis met de Vastgoedkoning, de vastgoedmakelaar met prijsvaste verkooppakketten.

1. ALL-IN verkooppakket 4.450 euro incl. BTW

Alle diensten van een klassiek vastgoedkantoor zijn inbegrepen. Bovenop zijn EPC en elektrische keuring t.w.v. 500 euro inbegrepen. We maken niet enkel fotoreportage maar ook professionele video en zorgen voor extra visibiliteit op meerdere immosites. Nieuw: verzekering tvv 250.000 euro alsook mogelijkheid om verkoopovereenkomst elektronisch te ondertekenen zijn inbegrepen.

2. ALL-IN PLUS verkooppakket 6.750 euro incl. BTW

Alle diensten van ALL-IN verkooppakket +digitale beelden na renovatie, virtuele rondleiding van uw woning  beschikbaar voor alle kandidaat-kopers 24/7 online via onze website of immosites, social media marketing en meer! 

3.  ALL-IN A LA CARTE 11.950 euro incl. BTW

Maatwerk voor een optimaal resultaat. Van drone beelden tot reclame op gespecialiseerde immosites. We bepalen samen meest geschikte reclamecampaigne voor uw woning. 

Laat uw eigendom schatten

Ben je aan het overwegen om je huis, appartement of opbrengsteigendom te verkopen, maar heb je eigenlijk geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Correcte waardebepaling door een vastgoedprofessional is een belangrijke eerste stap. Prijsschatting door de vastgoedmakelaars in het kader van een mogelijke verkoop is gratis en vrijblijvend. Er zijn geen verkoop- of aankoopverplichtingen. Gesprek en bezoek ter plaatse duurt ongeveer 30 min en na slechts enkele dagen ontvangt u ons schattingsverslag. Daarnaast bespreken we verloop van verkoop en beantwoorden we graag al uw vragen. Hoe kan ik verkopen aan de beste marktpijrs? Hoe maak ik mijn woning verkoopsklaar? Zijn er bepaalde investering nuttig? Maak uw afspraak  via contactformulier , email  info@devastgoedkoning.be of bel  016/798.555. 

Opbrengsteigendommen

We hebben bijzondere expertise in de verkoop van investeringseigendommen. Verhuurde studentenkamers, studio's en appartementen, appartementsgebouwen, studentenresidenties, serviceflats, garages, handelspanden en handel met woonst.Het zijn vaak complexe verkopen en ze vragen kennis van speciale advertentie- en verkooptechnieken.  Wij zorgen dat de juiste kopers de weg naar uw pand vinden, beantwoorden al uw vragen en staan in voor de vlotte afhandeling van de verkoop. 

Liever verhuren?

ALL-IN verhuurpakket 999 euro incl. BTW

Prijs van verhuurpakket staat los van maandelijke huurprijs van uw eigendom. Alle diensten van een klassieke vastgoedkantoren zijn inbegrepen. Verhuurpakket inclusief professionele fotoreportage, onlinereclame op grootste immosites, bezichtigingen met kandidaat-huurders en meer.  

Beheer met deVastgoedkoning.be: rentmeesterschap van A tot Z

We ontzorgen u van financieel, technisch en administratief beheer van al uw eigendommen.

Toch behoudt u volledige controle dankzij onze handige smartphone app.  Stand van betalingen, communicaties met de huurders, opvolging van de technische problemen en veel meer. U volgt stand van zaken op de voet zonder te moeten bellen of zich te moeten verplaatsen naar ons kantoor. Alle nodige informatie is altijd binnen handbereik op uw smartphone of tablet.

We bieden twee beheerpakket aan:

1. Beheerpakket “Marie”: 79 euro/maand (incl.btw)

voor moderne woningen en appartementen tot 10 jaar oud (of 10 jaar na grondige renovatie).

2. Beheerpakket “Louise” 89 euro/maand (incl.btw)

voor woningen en appartementen ouder dan 10 jaar. 

BTW en gebruik van een mobiele app zijn inbegrepen.

We zijn actief in de regio:

Tremelo - Baal - Leuven - Begendijk -  Aarschot - Rotselaar - Haacht  - Wilsele - Kessl-lo - Heverlee - Oud-Heverlee - Holsbeek -  Korbeek-lo